Er dit firma kommet så langt, at det er på tide at anskaffe sig en revisor, der kan hjælpe dig med at holde styr på de økonomiske sager? Læs med her for gode råd om, hvordan du anskaffer dig en god revisor til at bestyre din firmaøkonomi.

Du kan hurtigt finde en på nettet

Der findes utallige af revisorer, bogholdere og lignende på nettet i dag. I dag kan man endda finde revisorer som udelukkende befinder sig på nettet. Dette har mange fordele.

Når man benytter en revisor på nettet, så kan ofte få denne ganske billigt. Denne har nemlig ikke i samme omfang brug for at have nogle pæne kontorer, som de kan have deres kunder på besøg i. Derfor sparer de en del på en eventuel husleje, som altså godt kan mærkes på selve prisen du betaler.

Derudover er der en del mere konkurrence på nettet, hvilket også er med til at drive priserne i bund.

Disse ting samlet er med til at gøre, at du kan finde frem til nogle ganske gode men billige revisorer på nettet. Klik her for at se et eksempel på en du muligvis kunne tænke dig at hyre.

En tredje fordel ved at hyre en revisor på nettet er, at man ikke i sammen omfang er fanget af sin geografiske placering. Hvis du bor lidt længere ude på landet eller på en mindre ø, såsom Bornholm, så er det ret begrænset hvilke lokale muligheder du har.

Foretrækker du en lokal revisor?

Der går naturligvis noget af charmen ved det at have en online revisor. Der er mange der godt kan lide hele scenariet med at dukke op på et kontor, hvor de kan få sig en kop kaffe med deres revisor og en sludder for en sladder, før de går i gang.

Og der er samtidig også en del mennesker, som ikke rigtig føler sig helt trygge ved det med teknologien. Det kan virke fjernt og lettere frustrerende for nogle mennesker at føle samtaler over nettet. Måske kan de endda ikke rigtig finde ud af det og i så fald kan de ikke rigtig få den hjælp, som de egentlig har brug for.

Hvis du kan nikke genkendende til noget af ovenstående i dig selv, så kan det være en god ide at hyre en lokal revisor i stedet for.